“Карнобат“ подобрява играта си, късмет не стигна за 3 точки срещу „Родопа“

При нулево равенство завърши срещата от 8-ми кръг на Югоизточна Трета лига между отборите на „Карнобат“ и „Родопа“ /Смолян/.

Домакините показаха хъс, старание, подобрена игра, която видимо е надградена, спрямо предходните срещи. Единствено късметът не бе на тяхна страна в стремежа за трите точки. Карнобатлии не успяха да поведат и от дузпа в 49-та минута чрез Ненко Петров.

Тогава младата надежда на карнобатлии стреля от 11 метров наказателен удар, но стражът на „Родопа“ Баданов хвана топката.

 

 

С добри игри се отличи и друго младо местно момче, което видимо се утвърждава като титуляр в селекцията на „Карнобат“ - Хайри Саралиев, който още в 8-ма минута можеше да открие резултата, но изстрелът му попадна в ръцете на Баданов.

Удари на Ненко Петров, Живко Илиев и Антон Атанасов също застрашиха вратата на гостите, но кълбото прелетяваше встрани от рамката или беше хващано от стража на „Родопа“.

 

За гостите Теодор Стефанов , Михаел Кисьов и Иван Ангелов бяха на път да се разпишат, но добрите намеси на Николай Горанов задържаха нулевото равенство до края на срещата.

 

 

За карнобатлии предстоят две поредни гостувания, последователно на „Ямбол“ и „Несебър“, в които момчетата на Георги Калоянов ще търсят спечелване на точки.

 

Карнобат“: Николай Горанов, Трендафил Момчилов, Мартин Стоилов, Хайри Саралиев, Валентин Иванов /86 – Слави Диков/, Диян Хаджиев, Живко Илиев /78 – Ивайло Стойчев/, Стоян Николов, Георги Калоянов, Ненко Петров /71 – Стефан Стаматов/, Антон Атанасов

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.