Теодор Иванов: „Извличаме максималното. Радва ме, че влизат млади момчета да играят“

„Видяхте, че „розите“ са един много класен отбор. Единственото, с което можехме да им противодействаме, бе да играем организирано в защита и в халфовата линия, да се изявим по-агресивно.

 

За нас се получи добър мач, но те („Розова долина“) са вдигнали много нивото от есента. Видяхте, че в края можехме и да изравним.

 

 

Вече няма изпадащи и отборът играе за удоволствие. Няма я тази мотивация и напрежение, което от една страна е по-добре за нас. Ние сме млад отбор, и ако успеем да съхраним този отбор за догодина, виждате, че при новите правила ще сме на другия полюс на нещата. Аз гледам положително на нещата.

 

Много ме радва, че влизат млади момчета и се обиграват. Догодина ще влязат още момчета от школата. През новия сезон, който няма по 7-8 юноши няма да може да играе, а пък някои отбори тепърва ще започват да правят такава селекция и ще имат доста трудности. От тази гледна точка трябва да сме спокойни.

 

 

Въпросът е, че аз не виждам нищо обезпокоително. Феновете, естествено, са недоволни. Те искат победи, но аз мисля, че извличаме максималното.“, сподели след загубата с 0:1 от „Розова долина“ президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.