Теодор Иванов: Буквално съм написал оставката си още преди 3 години, никой не идва

"Ако трябва да гледаме положителните неща, на фона на младостта, показаха качества момчетата, но им липсва опит. Въпреки, че отборът на „Берое“ също е млад, той е добре трениран, подготвен и с класни играчи. Това са момчета с потенциал, готови за „А“ отбора на „Берое“.

Можем да говорим за разлика в класите.

 

Да, положителното е, че се опитваме да играем футбол, така и ще бъде.

Може и да падаме, но няма никога да се върнем да играем дефанзивно.

 

Нашият футбол винаги ще бъде атакуващ, ще се надиграваме с отборите, пък каквото стане.“, това коментира след неприятната домакинска загуба с 1:4 от „Берое II” /Стара Загора/ президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов. Той отговори и на един от актуалните въпроси, свързан с коментарите на част от привържениците на отбора в интернет средите.

- Как бихте отговорил на групата от фенове в интернет пространството, които имат сериозни забележки за представянето на отбора и осъществилите се промени през лятото, освен с добра игра на отбора и сполучливи резултати ? Необходима ли е реплика към привържениците, които заформят online дискусии ?

Нямам намерение да влизам в словесни битки.

В предходните 7 години, откакто сме във „В“ група, приказките са едни и същи.

 

Когато бяхме на 3-то място, говориха, че сме „купували“ мачове, а когато сме падали, сме „продавали“ мачове. Нищо не се е променило. Не съм аз човекът, който да променя народопсихологията.

Който има сили и възможности, да заповяда. Буквално съм написал оставката си още преди 3 години. Никой не идва.

За да не продължава агонията в карнобатския футбол, по мое настояване променихме устава на сдружението, където въведохме мандатност.

 

Който бъде избран, да бъде избран за 3 мандата. Един мандат е за 3 години.

Моят 3-ти мандат изтича след една година.

 

Предупредил съм кмета и всички, които обичат футбола и искат да дойдат, да заемат поста. На 01.06.2022 г. постът ще е свободен. Дори да искам, вече няма да съм аз президент. Вместо да приказват, могат да запретнат ръкавите и да дойдат да работят.

 

Ситуацията е тежка с футболистите, всички търсят бързи резултати, но няма как да стане. Знам, че недоволството ще продължава да расте.

 

Ако някой има да ми казва нещо, да не го прави по интернет, а да да дойде на общо събрание и там да сподели вижданията си, да каже как може да се направи нещо. С плюене и хулене не съм видял да е направено нещо.", добави още Теодор Иванов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.