Класни голмайстори се разписаха в мача „Вихър“ - „Черноморски спортист“

Зимната пауза отново дава възможност на BURGAS FOOTBALL да предложи архивен видео репортаж, който до момента не е бил публично представен. Този път това е срещата „Вихър“ /Айтос/ - „Черноморски спортист“ /Обзор/, която бе спечелена от домакините с 3:1.

 

Срещата бе от 13-ти кръг на „А“ Областна група, сезон 2018/2019, а датата на провеждане бе 16.03.2019 г.

 

Популярни имена вкараха попаденията в мача, които и в момента са основни фигури в своите отбори. Два гола за „Вихър“ отбеляза Диян Вълков, а веднъж се разписа Емрах Ферад. Точен за гостите от Обзор бе Борислав Иванов.

 

Двубоят може да бъде проследе в рамките на 10 минутен видео репортаж в платоформата на Patreon. Точният адрес за репортажи, предавания, класации и информационни блокове, посветени на регионалния аматьорски футбол, е Patreon.com/burgasfootball.

 

Пак там могат да бъдат открити и още два репортажа с участието на "Черноморски спортист" /Обзор/ - победите с 4:1 срещу "Ропотамо" /Приморско/ и с 3:1 срещу "Бургас спорт" от сезон 2020/21.

Местонахождението на видео репортажа "Вихър" /Айтос/ - "Странджа Агрокорн" /Средец/ (0:2) също е на адрес Patreon.com/burgasfootball 

 

Достъпът се осъществява чрез регистрация и абонамент.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.