Задава се бум на контроли в региона, уж сигурни са почти 30

Футболната пауза е към своя край. Немалка част от отборите от регионалните групи вече имат своите план-графици за провеждане на зимна подготовка и контроли, а по неофициална информация договорените до момента спаринги наближават цифрата 30.

 

Дебютните контроли са още идната неделя, 24-ти януари, а има отбори, които вече фиксират съперници за дати чак до началото на март.

 

Разбира се, всеки организиран приятелски мач е под условието, че все пак това са контроли, в които са възможни промени, забавяне на предварително зададени часове, при нужда и отмяна поради метеорологична обстановка или вследствие на епидемиологични обстоятелства.

 

Именно поради множеството контроли BURGAS FOOTBALL информира, че изтегля с месец по-рано обявените за restart свои рубрики в Patreon.com/burgasfootball.

 

Така „Кръгът BURGAS FOOTBALL” , който може да се определи като футболен календар, се завръща още утре (22.01.2021), като ще продължи да излиза всеки петък с информация за предстоящите двубои в региона на адрес Patreon.com/burgasfootball.

 

Същото се отнася и за съботно-неделните издания на живо в аудио формат „Футболна събота с BURGAS FOOTBALL“ и „Футболна неделя с BURGAS FOOTBALL”, които се завръщат от идната неделя (24-ти януари).

 

В специализираните издания ще бъдат информирани последователите на BURGAS FOOTBALL в Patreon за всички резултати и голмайстори в контролните срещи. Същият адрес и към момента предлага 19 видео репортажа с двубои от регионални групи, предавания и класации.

Достъпът се осъществява след регистрация и абонамент.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.