Георги Калоянов: „Ще се изкачим по-високо в класирането през пролетта“

„Добра игра стана, особено през първото полувреме. Имахме хубави положения и през втората част. Малко в края се поприбрахме, с оглед на това, че мача ни беше на всяка цена и не искахме да рискуваме в защита.

 

Хубав завършек на полусезона, надявам се и феновете да са доволни. Според мен, ще дишаме по-леко през втория полусезон с тази победа.

 

Този полусезон селекцията беше малко в движение. Едни идваха в средата на полусезона, други имахме трайно контузени, за това и не успяхме да вземем още точки.

 

Имаме много млади момчета, които правят първи стъпки във футбола. Искаме да видим кой може да се справи, на кой му е рано още, за това ще направим задълбочен анализ и ще преценим дали трябва да подсилваме някои зони.

 

Според мен, ще се изкачим по-високо в класирането, просто напрежението този полусезон си оказа влиянието. Тази липса на точки много ни пречеше и не можахме да се отпуснем да играем. Потенциалът е повече и мисля, че ще го разгърнем през втория полусезон.“, заяви наставникът на „Карнобат“ Георги Калоянов след победата с 2:0 срещу „Димитровград“, в мач от 17-ти кръг на Югоизточна Трета лига.

 

В есенното подреждане карнобатлии финишираха на 15-то място с 16 точки, като последната за годината победа дойде след голове на Мартин Стоилов и Георги Калоянов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.