Теодор Иванов: „Очаквах точката, чакаме двама-трима да се върнат“

„Поздравявам момчетата за перфектно изиграният от тактическа гледна точка мач. Поздравявам и отбора на „Загорец“, които, въпреки проблемите, си личи, че са все още много класен отбор. Срещу такива класни отбори се играе по този начин – с тактическа дисциплина и себераздаване. Най-важното за нас са точките.

 

Играта ще се подобри, когато натрупаме необходимия резерв от точки и необходимото самочувствие. Чакаме още два-трима човека да се върнат, които работят сезонна работа, а са все нападатели. Надявам се това ще вдигне нивото. Много съм доволен от точката, очаквах я.

 

Това ще вдигне самочувствието ни и се надявам вече да правим по-добри мачове.

 

Това е пътят, съжалявам единствено, че тръгнахме късно по него, защото това трябваше да бъде идеята на клуба – млади футболисти с желание да се развиват и евентуално да преминават в по-горна група.

 

Ще се стараем да налагаме млади местни момчета, даваме им пример, че могат да се налагат и да влизат. От тях се изисква старание, тренировки и себераздаване, когато влязат да играят, не да се покриват. Ще отидем за победа и в Сливен, пък каквото сабя покаже.“, сподели след нулевото равенство със „Загорец“ президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.