Нов треньор в „Карнобат“, клубът зове за финансова подкрепа

Нов старши треньор, но и финансови проблеми има ОФК „Карнобат“, съобщиха от клубното ръководство.

 

На треньорското кормило застава Нено Ненов, който се очаква да изведе за първа тренировка отбора на 3-ти юли, неделя, от 17:00 часа.

 

Същевременно от управата на карнобатлии афишираха, че поради сериозни финансови затруднения, е под въпрос участието им в Югоизточна Трета лига за новия сезон.

 

На събрание на УС, проведено на 28.06.2022 г., бе взето решение да бъде открита дарителска кампания за набиране на средства.

 

Според финансовите постъпления, клубът ще вземе решение дали може да стартира участието си в Югоизточна Трета лига, сезон 2022/23.

 

Разплащателната сметка на ОФК „Карнобат“ е с IBAN: BG77RZBB91551004354534.

 

Комисия в състав Диян Русев, Динко Иванов и Желко Дерменджиев ще следи процеса на кампанията и набирането на средства, уточниха още от ОФК „Карнобат“.

 

Инициативата ще върви до 11-ти юли, след което от клубното ръководство ще информират какво ще е бъдещето на ОФК „Карнобат“, както и дали клубът ще има подсигурена финансова перспектива, с която да съхрани мястото си в трета дивизия.

 

Апелът за подкрепа е към всички, които милеят за клуба и желаят той да продължи да бъде неизменна част от Югоизточна Трета лига.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.