Мисията е изпълнена: ХК „Несебър“ с две победи в Каварна

Хандбален клуб „Петър Бабев“ /Несебър/ спечели и двата си турнирни мача в Каварна, за радост на своите привърженици, които този сезон все още не могат да усетят с присъствие (поради епидемиологични обстоятелства) победоносната атмосфера в храма за спортни емоции, а именно залата.

В събота несебърлии участваха в предпоследен турнир от първенството на „Б“ група, като играха и победиха първо „Фрегата“ /Бургас/ с 29:21, а след това се наложиха над „Калиакра“ /Каварна/ с 26:18.

 

Антонио Пашев бе водещ реализатор за ХК „Петър Бабев“ /Несебър/ в първата среща. Голаджията реализира 7 попадения. С гол по-малко се открои Валери Чекичев.

Жулиен Русев и Атанас Буланов бяха точни по 4 пъти.

Йоан Джока и Николай Атанасов вкараха по 3 гола, а с едно попадение блеснаха Димитър Ангелов и Йордан Бъчваров.

 

Във втората среща трима състезатели отбелязаха по 6 гола: Йоан Джока, Атанас Буланов и Антонио Пашев. По 3 гола вкараха Жулиен Русев и Димитър Ангелов. Валери Чекичев се разписа два пъти.

 

По стечение на обстоятелствата ХК „Петър Бабев“ /Несебър/ ще играе със същите съперници, „Фрегата“ и „Калиакра“, и на 17-ти април в Бургас, когато ще се проведе последен турнир за сезон 2020/2021 в мъжката „Б“ републиканска група.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.