3 точки с 10 души и силен банкет за „Камено“

Футболната есен за „Камено“ приключи с победа над „Вихър“ /Айтос/ с 2:1, в отложена среща от 8-ми кръг на „А“ Областна група.

 

Домакините признаха пред „БУРГАС ФУТБОЛ +“ на VHMEDIA.BG, че успехът е дошъл трудно, като са били изправени пред предизвикателството да играят с 10 души през втората част, след като стражът им Стоян Стоянов е получил червен картон в 45-та минута.

Гостите от Айтос първи са открили резултата чрез Емрах Ферад, но попадения на Илия Иванов и Стоян Емилов променят статуквото до 2:1 в полза на „Камено“.

 

„Поздравявам за играта младите момчета от „Вихър“, в същото време поздравления за победата заслужават и футболистите на „Камено“, още повече, че успяхме да спечелим мача, като задържим резултата в наша полза с човек по-малко на терена.“, заяви мениджърът на „Камено“ и спортен организатор в община Камено Димитър Пейчев.

 

В същото време кметът на община Камено Жельо Вардунски изненада футболистите с банкет, с който на практика бе изпратена футболната есен за четата на старши треньора Мартин Желязков.

 

С извоюваната победа „Камено“ приключи есенното си представяне на 3-то място в класирането с актив от 22 т., с възможност през пролетта дори да атакува първата позиция.

 

> Резултати и класиране в "А" Областна група <

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.