„Странджанец“ /Царево/ с нов президент

Иван Михайлов е новият клубен президент на „Странджанец“ /Царево/, научи ексклузивно VHMEDIA.BG.

Михайлов замени на поста още преди няколко месеца Калин Стоянов, но новината излиза наяве чак сега, най-вече заради дългата пауза от футболни събития с марка „Странджанец“, наложени заради извънредната епидемиологична обстановка в страната.

 

Футболни деятели от Царево вече писаха до сайта, че са добре запознати с промяната, като вярват, че отборът ще върви напред.

Общинският съветник Калин Стоянов обеща да продължи да играе за „Странджанец“, като надеждите са именно той да бъде головата машина на отбора и през сезон 2020/21.

 

Президентът Иван Михайлов също ще съвместява административните дейности в клуба с изявите си на терена, за радост на местните фенове.

 

„Запазваме голяма част от ядрото на отбора. Имаме 3 нови момчета, разговаряме с още две. Нека да ги картотекираме, след това ще обявим имената.“, каза за VHMEDIA.BG Иван Михайлов.

 

„Странджанец“ /Царево/ влиза в новото първенство на „А“ регионална група с гостуване на „Бяла река“ /Зайчар/. Двубоят е на 6-ти септември, неделя, от 17:00 ч. в Руен.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.