„Устрем“ /Тънково/ с победа, Милчо Янчев с коментар: „Целта не е „А“ група, а да пием бира“

„Устрем“ /Тънково/ постигна успех с 3:1 над „Равда“, в общинско дерби от 3-ти кръг на „Б“ Областна група Изток. Възпитаниците на треньорския тандем Милчо Янчев – Димитър Георгиев съумяха да сътворят обрат срещу равденци, след като първи инкасираха попадение.

Георги Дойчинов изравни за 1:1, а след него последваха попадения на Цветан Вутов и Румен Фратев, които се оказаха достатъчни за победата с 3:1.

 

"Определено бяхме по-агресивния и бърз отбор на терена, но можеше да загубим ако не бяха късметът и добрите изяви на Димитър Моев. Другото е, че почти всеки път бъркаме точните 11, впредвид голямата конкуренция в отбора и дългата пейка, но все пак заслужени 3 точки, с което отново сме на върха.

 

А относно слуховете около нашия отбор, че целите са ни "А" група и че сме имали какви ли не "болни амбиции", да кажа, че не е така, защото аз не знам за друга цел, освен след мача да пием бира. Питайте и момчетата, че е така. Поздравявам моите момчетата и тези на "Равда" за страхотния двуостър мач. Поздравявам и публиката, която и при едните и другите голове правеше страхотна атмосфера. Благодаря и на г-н Бакалов и неговия екип за доставената подкрепа и позволение да играем на тяхната прекрасна база.", сподели за „БУРГАС ФУТБОЛ +“ на VHMEDIA.BG Милчо Янчев.

 

Резултати от останалите срещи: "Равнец" - "Ахелой" 1:1, "Бургас спорт" /Бс/ - "Ветрен" /Бс/ 4:0, "Банево" /Бс/ - "Долно Езерово" /Бс/ 3:1, "Свети Влас" - "Черноморец" /Нс/ отложен.

> Временно класиране <

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.