„Устрем“ /Тънково/ на два пъти повежда срещу „Черноморец“ /Нс/, но допусна поражение

„Черноморец“ /Несебър/ - „Устрем“ /Тънково/ е една среща, която не само впечатлява с висока резултатност, изразяваща се в 8 попадения, но и футболно майсторство от играчите на двата тима.

 

Двубоят от 22-ри кръг на „Б“ регионална група Изток, сезон 2018/19, завърши 6:2 за домакините от Несебър, но впечатление направи упоритостта, борбеността и настояването на гостите да спечелят мача, които с играта си показаха изключителен потенциал и намек за предстоящ прогрес, след като на два пъти повеждаха в резултата, но неостаряващите несебърски състезатели не се предадоха лесно и с категорична обръщалка взеха своите 3 точки, а след това вдигнаха трофея за шампион в дивизията.

 

10 минутен видео репортаж от мача можете да проследите в платформата на Patreon, където каналът на BURGAS FOOTBALL представя избрани моменти от една от най-интересните срещи за сезон 2018/19 в „Б“ регионална група Изток между „Черноморец“ /Несебър/ и „Устрем“ /Тънково/.

 

На адрес Patreon.com/burgasfootball можете да откриете и още 17 видео репортажа, класации и предавания, пряко свързани с аматьорския футбол в Бургаска област.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.