„Жълто-черен“ ураган вилня и срещу „Равнец“

„Жълто-черните“ от „Устрем“ /Тънково/ постигнага поредна победа в шампионата на „Б“ Областна група, този път с резултат 6:1 над „Равнец“, в мач от източната секция на бургаската пета дивизия.

 

Радостин Топалов откри за 1:0, а Георги Стоянов изравни от дузпа за 1:1.

До почивката Февзи Смаил реализира за 2:1, а останалите голове паднаха през втората част.

Февзи Смаил реализира още два гола, а освен него, с голове във вратата на „Равнец“ се отчетоха Петър Топалов и Тодор Горенов.

 

„Доволен съм, предвид това, че победихме отбор, който миналата година не успяхме. За това тази победа е и сладка. Радвам се, че стигаме до много голови положения във всеки мач, но не ми харесва, че изпускаме с лека ръка 100 % положения. Моите опасения все пак бяха в това, че в предишния ден в село Тънково имаше празник на селото и всички изкарахме много силно трето полувреме до 5 сутринта. Буквално играхме с 4-5 титуляри под въздействието на алкохол. Благодаря на всички подкрепили ни отново. Апелът ми към тях, е да не спират да ни подкрепят, независимо къде играем.“, заяви президентът на „Устрем“ /Тънково/ Милчо Янчев.

 

Мениджърът на „Равнец“ Димитър Радев бе по-пестелив в своя коментар, като по-скоро изрази съжаление, че момчетата му все още не могат да запишат победа в шампионата, като от мач на мач задълбочават точковата криза.

„Момчетата полагат старание, но все нещо не ни достига, а и често се случва да сме с една-две резерви, което е недостатъчно. Надявам се в оставащите двубои да развалим „черната серия“ и да вземем победа, а защо не и две ?“, сподели Радев за „БУРГАС ФУТБОЛ +“ на VHMEDIA.BG.

 

Изминалата среща „Устрем“ - „Равнец“ започна с едноминутно мълчание, в памет на местно момче, което преди дни почина при катастрофа.

 

> Резултати и класиране в "Б" Областна група Изток <

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.