„Долно Езерово“ приключва годината с изненади

Хитът в Областните групи „Долно Езерово“ приключва по успешен начин 2019-та година.

Макар да не искат да шумят по една от темите, възпитаниците на мениджъра Райно Иванов участваха с благотворително дело, като преди дни посетиха дом за сираци, където подариха дрехи.

 

Друго от събитията с марка „Долно Езерово“ бе провеждането на паметен банкет, в който празнична наздравица вдигнаха всички, които правят и невъзможното, за да приближат отбора максимално близо до първото място и да прегърнат титлата в "Б" Областна група Изток, каквато е и целта пред отбора.

 

Новините около „Долно Езерово“ не приключват до тук. Стайко Иванов, Пламен Любенов, Теодор Стоянов и компания ще участват на Коледния турнир по мини футбол, организира от Община Бургас.

Очаква се съвсем скоро футболистите на „Долно Езерово“ да бъдат изненадани и с нови зимни якета и топки.

 

Друга добра новина е, че „Долно Езерово“ ще се сдобие и с календар, с който ще посрещне новата 2020-та година, която, всичко в отбора са оптимистични, че ще е една от най-силните.

 

Правим всичко възможно, за да се развиваме. За нас зимна пауза няма. Държа да благодаря на всички, които се включиха в благотворителната кауза, с което зарадвахме децата.“, сподели мениджърът на „Долно Езерово“ Райно Иванов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.