„Ветрен“ мачка наред, а въпросът е един: Ще триумфира ли с титлата ?

Приятната изненада тази есен в „Б“ Областна група Изток безспорно е отборът на „Ветрен“.

Очаквано за едни, неочаквано за други, тимът на Марин Попов буквално мачка наред.

 

В първите 4 мача момчетата от Житарово, както е старото име на Ветрен, не прощават на съперниците си както у дома, така и при гостуванията си.

 

Новото първенство за Деян Стойков, Пламен Стоянов, Иван Радев и компания започна по фантастичен начин след разгром с 5:2 над „Равда“. Последва класическа победа с 3:0 над „Кошарица“, успех с 2:1 над комшиите от „Банево“, в четвъртата стъпка доведе до нови 3 точки след 6:4 над оравия отбор на „Черноморец“ /Несебър/, мач, в който по два гола вкараха Деян Стойков и Александър Боев, а по едно попадение добавиха Пламен Стоянов и Сейдар Зекерие.

 

Лидерската позиция на „Ветрен“ е напълно заслужена, с оглед резулатите до момента, а в неделя селекцията на Марин Попов ще гостува от 16:00 ч. на „Долно Езерово“.

 

Тук е моментът да се отбележи, че след всяка изминала победа все повече на преден план, поне от фенска гледна точка, излиза един сериозен въпрос, а именно „Ще триумфира ли „Ветрен“ с титлата ?“.

Това предстои да разберем в следващите месеци, особено ако силната серия продължи все така успешно.

 

Има и друго. Тази година се отбелязват 40 години от създаването на ФК „Ветрен“, повод, който задължава за достойно, дори силно представяне на настоящите футболисти, предвождани от доказан специалист в регионалните групи като Марин Попов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.