„Българово“ взе втора победа след 4:2 над „Алтай“

Втора шампионатна победа в „Б“ Областна група Център постигна „Българово“, след като се наложи с 4:2 над „Алтай“ /Карагеоргиево/.

 

Четата на Константин Щерионов стигна до трите точки след два гола на Александър Иванов и по един на Георги Генов и Николай Капитански.

 

Точни за гостите от Карагеоргиево бяха Мустафа Мустафа и Беркай Билял.

 

„Превъзхождаме съперника, доминирахме, хубаво играхме, а освен 4 гола ударихме и две греди чрез Мирослав Иванов и Ивайло Стоянов.“, заяви Константин Щерионов, мениджър на „Българово“.

 

„Бяхме бе вратар, наложи се да пази полеви състезател. Получи се добър мач, но съдията беше под всякаква критика, не ни свириха и дузпа. „Българово“ не са за подценяване.“, сподели мениджърът на „Алтай“ Айнур Мюмюнов.

 

Във временното класиране на „Б“ ОГ Център лидер с актив от 6 т. Е „Българово“, следват „Просеник“ с 4 т., „Манолич“ с 3 т. „Сокол“ /Ябълчево/ с 2 т., „Алтай“ с 1 т., „Бяла река“ /Тополица/ - 0 т.

 

Припомняме, че в събота „Сокол“ /Ябълчево/ и „Просеник“ завършиха 1:1, а „Манолич“ спечели служебно срещу „Бяла река“ /Тополица/, заради неявяване на гостите.

 

В следващата си шампионатна среща "Българово" ще гостува на "Просеник", а "Алтай" ще бъде домакин на "Манолич". И двата мача са в неделя, 11-ти октомври, от 16:00 ч.

 

Автор снимка на ФК "Българово 1948": Д.Бойчев

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.