„Балкан“ /Планиница/ не успя да спре „Странджа Агрокорн“ /Средец/

Домакинска загуба с 2:4 претърпя „Балкан“ /Планиница/ от „Странджа Агрокорн“ /Средец/, в двубой от 2-ри кръг на „А“ Областна група.

Ахмед Караман и Емре Емре вкараха за „Балкан“, а точни за гостите от Средец бяха Стоян Николушев (с два гола), Тодор Бачев и Николай Стоянов.

Червен картон от „Странджа Агрокорн“ получи Емил Димитров, а дузпа пропусна Владимир Георгиев.

 

МЕХМЕД ИДРИЗОВ: „ПОЗДРАВЯВАМ ГОСТИТЕ ЗА ПОБЕДАТА, НО ДА СЕ НАУЧАТ НА ФЕЪРПЛЕЙ“

 

„Двубоят започна добре за гостите, които ни поведоха с два гола, но после поехме контрол над играта и изравнихме. В един момент гостите останаха с човек по-малко на терена, но извършихме 3 принудителни смени. Вярвах, че няма да загубим този мач. Натиснахме противника, изморихме се, така допуснахме нови два гола и победата отиде в полза на „Странджа Агрокорн“. За съдийството не съм много доволен, особено от последните 30 минути, иначе бяха добре. Поздравявам гостите за победата, като им пожелавам да се научат как се прави феърплей.“, заяви наставникът на „Балкан“ /Планиница/ Мехмед Идризов.

 

НЕЙКО ГЕОРГИЕВ: „ДО 72-РА МИНУТА СЛОЖИХМЕ ТОЧКА НА СПОРА“

 

„Беше мач на приливи и отливи. До 3-та минута резултатът бе 2:0 за нас с два гола на Стоян Николушев. На полувремете - 2:1 в наша полза. В началото на второто полувреме изгониха наш човек за провокации – Емил Димитров. Последваха голове на Тодор Бачев и Николай Стоянов. Така до 72-ра минута сложихме точка на спора. Пропуснахме и дузпа чрез Владимир Георгиев.“, сподели изп.директор на „Странджа Агрокорн“ Нейко Георгиев.

 

*Снимката е архивна

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.