„Балкан“ /Планиница/ надви „Вихър“, гостите изригнаха срещу терена и съдийството

Изминалият уикенд предложи една от най-интересните срещи в региона, тази между „Балкан“ /Планиница/ и „Вихър“ /Айтос/, която домакините спечелиха с 2:0.

 

Широк отзвук на мача дойде от страна на гостите, които бяха категорични, че тревната настилка на стадиона в Планиница е под всякаква критика, като изпратиха и снимков материал.

 

От „Вихър“ са категорични, че условията за футбол в Планиница ги няма, а съдийството срещу „Балкан“ е било „отвратително“.

Айтозлии твърдят още, че червеният картон на Али Пехливан, който бе наказан за 8 мача, е пресилен.

 

„Първо, поздравявавам всички участвали в мача момчета, защото имахме доста отсъстващи. Трудно направих състава, играха дори и двама млади местни състезатели, които обаче се справиха добре. Потвърждавам, че ще ставаме все по-добри. Благодаря на публиката за страхотната подкрепа. Бяхме по-добри от „Вихър“ и заслужено спечелихме мача. Всичко друго е оправдание.“, категоричен бе наставникът на победителите от „Балкан“ Мехмед Идризов.

 

В следващата си шампионатна среща „Балкан“ ще се изправи в Приморско срещу „Ропотамо“. Двубоят е в неделя, 11-ти октомври, от 16:00 ч.

 

В събота, 10-ти октомври, „Вихър“ ще е домакин на „Странджанец“ /Царево/, също от 16:00 ч.

 

*Вдясно от снимката е кадър, изпратен от ФК "Вихър" /Айтос/, на тревната настилка в Планиница

 

Резултати и класиране в „А“ регионална група от Bulgarian-football.com

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.