„Атлетик“ привлича Черелов, избира съперници за контроли от горните дивизии

Новакът в „А“ Областна група „Атлетик“ /Каблешково/ работи едновременно по селекцията, обновяването на ст. „Партизани“ и договарянето на контроли.

 

Мениджърът на отбора Яни Илиев информира, че първото ново попълнение е Стоян Черелов, който е играл за различни отбори в „Б“ и „В“ група.

 

Освен него, при каблешковлии се очаква да играе и друг млад талант - Иван Димов, заедно с още 3-4 нови състезатели, чиито имена все още от „Атлетик“ не бързат да оповестяват.

 

Междувременно стана ясно, че летните контроли на „Атлетик“ ще стартират през първата седмица на юли, т.е. след по-малко от месец, нещо, което е повече от похвално за стремежа и амбициите за една добра лятна подготовка на дебютанта в „А“ Областна група.

 

От клубната управа на „Атлетик“ /Каблешково/ информираха още, че не крият желанието си в спарингите да срещнат предимно отбори от по-горни дивизии, дори вече водят разговори с различни тимове за осъществяването на срещи с приятелски характер.

Общият брой на предвидените контроли е 8.

 

Друга актуална вест околко клуба е свързана с обновяването на ст. „Партизани“ в Каблешково. Предстои да бъдат изградени треньорски скамейки и място да длъжностни лица. Вече се работи активно по въпроса, а резултатите се очаква да бъдат видими съвсем скоро.

 

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.