„Атлетик“ /Каблешково/ отстъпи срещу „Черноморски спортист“ /Обзор/

Историческа първа домакинска среща на ниво „А“ Областна група проведе дебютантът в групата „Атлетик“ /Каблешково/.

 

Момчетата на мениджъра Яни Илиев излязоха на ст. „Партизани“ в Каблешково срещу „Черноморски спортист“ /Обзор/, в среща от 2-ри кръг, но загубиха с 0:3.

 

Никита Кара на два пъти и веднъж Милен Маринов вкараха за гостите от Обзор, с което допринесоха точковият актив на обзорци до момента да бъде пълен, а именно 6 точки от два мача.

 

ЯНИ ИЛИЕВ: "НАДХИТРИХА НИ С ОПИТ"

 

„Хубав мач, доста равностоен. Надхитриха ни с опит. Нямахме чисто голово положение, от което страдаме. Втори пореден мач е така. Това определено ни дърпа назад, но иначе в дефанзивен план се представихме доста добре. Получи се голяма битка в центъра. Сами сме си виновни, че не успяхме да спечелим този мач.“, коментира след мача Яни Илиев, мениджър на „Атлетик“ /Каблешково/.

 

ИСКРЕН ПЕНЧЕВ: "ИМАХМЕ ПРЕИМУЩЕСТВО, ИГРАХМЕ ПОВЕЧЕ С ТОПКАТА"

 

„Първо, искам да похваля домакините, имат перфектен терен. Бяха си направили труда даже да го полеят преди мача. Изпитахме истинско удоволствие от футболната игра.

Имахме преимущество, играхме повече с топката. Домакините бяха плахи. Играха с по-малка доза самочувствие. Не можаха да създадат опасно положение пред нашата врата.

Ударихме няколко греди и направихме редица пропуски.“, каза след мача наставникът на „Черноморски спортист“ /Обзор/ Искрен Пенчев, който допълни, че и в тази среща е дал шанс за изява на няколко момчета в тийнеджърска възраст от детско-юношеската школа на отбора.

 

В следващата си среща „Атлетик“ /Каблешково/ ще гостува на друг от новите отбори в „А“ регионална група - „Бургас спорт“, докато „Черноморски спортист“ /Обзор/, по стечение на обстоятелствата, също ще играе с новак в бургаската четвърта дивизия - „Черно море“ /Бс/.

 

И двата мача са в неделя, 20-ти септември, от 17:00 ч.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.