„Алтай“ обърна „Просеник“ и прибра трите точки

"Алтай“ /Карагеоргиево/ пребори и обърна „Просеник“ от 0:1 до 3:2, в дерби среща от 4-ти кръг на „Б“ регионална група Център.

 

Беркай Билял, Иляз Илязов и Хакан Али бяха точни за победителите от Карагеоргиево.

Ефе Хюсеин от "Алтай" си вкара автогол. Дебютен мач и първи гол за „Просеник“ регистрира новото попълнение Кязим Ниязи, който за последно носеше фланелката на „Бяла река“ /Зайчар/.

 

„Много хубаво играхме, направихме силен мач. Гостите поведоха още в 5-та минута в резултата, също като в предходната среща с „Манолич“ се развиха нещата, после изравнихме за 1:1, а до края на първата част обърнахме резултата до 2:1 за нас. Последва ново изравняване и в 85-та минута стигнахме до победата. Стана сравнително коректен мач, в който нямаше грубости. Пожелавам успех на колегите от „Просеник“, заяви мениджърът на „Алтай“ Айнур Мюмюнов.

 

„Мача си беше за „Х“. Изтървахме си положенията, а има една максима, че ако не вкараш, ще ти вкарат. Така и стана. Те имаха един удар за второто полувреме и той влезе във вратата ни. Нямам претенции за нищо, нормален мач стана. Беше ясно, че който отбележи трети гол, то той ще бъде победител в мача. Мога само да поздравя момчетата от „Алтай“ за трите точки, като им пожелавам успех в следващите двубои.“, каза за VHMEDIA.BG Осман Ахмед, мениджър на „Просеник“.

 

След проведената среща „Алтай“ измества от първата позиция „Просеник“, като двата тима вече имат еднакъв сбор от точки – по 7.

Програмата на 4-ти кръг в „Б“ Областна група Център обаче сочи, че в неделя предстоят още два мача, които, на практика могат допълнително да „объркат“ класирането. Това са срещите „Българово“ - „Бяла река“ /Тополица/ и „Манолич“ - „Сокол“ /Ябълчево/.

 

Снимка: А.Мюмюнов

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.