„Алтай“ изпрати футболната есен с победа над „Сокол“

Футболистите на „Алтай“ /Карагеоргиево/ се наложиха с 2:1 над „Сокол“ /Порой/, в отложен шампионатен мач от 6-ти кръг на „Б“ Областна група Център.

Възпитаниците на мениджъра Айнур Мюмюнов стигнаха до трите точки след гол на Хакан Мурад от дузпа и попадение с глава на Атанас Николов.

За гостите от Порой точен бе Хюсеин Смаил от дузпа.

 

Тази седмица играхме по-добре в сравнение с миналата. Kогато се съберем, играем с повече пасове и предлагаме по-хубава игра.

Първото полувреме завърши 1:0 за нас. Хакан Мурад вкара от дузпа.

Имахме много положения през първата част, обаче нещо не можахме да се възползваме от положенията.

И през вторатата част добре започнахме. Съдията свири дузпа за „Сокол“, но ситуацията нямаше нищо общо с дузпа и вдигна нервите на всички. Централният беше под всякаква критика. Човек на "Сокол" се спъва в наш играч, удря се в него и съдията свири дузпа. Трагедия. Показа картони на поразия. Нашият играч репликира свой съотборник, а съдията помисли, че вика на него и му даде втори жълт картон и го изгони. Съдиите бяха под всякаква критика. Стига са се правили на големи съдии. Нека да свирят реално.

„Сокол“ ни вкараха гол също от дузпа, после Беркай Биялл нямаше късмета да вкарва от чисто положение, но Атанас Николов вкарва с глава след центриране от корнер и стана 2:1 за нас. Благодаря на всички мои играчи за победата. Пожелавам успех на „Сокол“ /Порой/. Очаквайте изненади от „Алтай“, защото подготвяме много интересни трансфери.“, сподели за „БУРГАС ФУТБОЛ +“ мениджърът на тима от Карагеоргиево Айнур Мюмюнов.

Същевременно гостите от „Сокол“ потвърдиха за сайта, че е станал много оспорван мач, но имат забележки за отменен техен гол.

 

> Резултати и класиране в "Б" Областна група Център <

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.