Най-интересното от топ контролите в региона

Нова селекция от видео репортажи представя BURGAS FOOTBALL в своя канал в Patreon. Най-новите продукции са свързани с едни от най-интересните контролни срещи от последните дни, които задължително противопоставят отбори от различни групи.

 

Новият месец февруари започна с премиера на 10 минутна видео продукция, съдържаща голове и избрани моменти от мача „Несебър“ - „Свети Никола“ /Бургас/ (3:1).

 

Във вторник в 10:00 ч. е следващата премиера, отново на адрес Patreon.com/burgasfootball, която ще предложи 10 минутен видео репортаж с най-доброто от контролата „Атлетик“ /Каблешково/ - „Българово“ (2:3).

 

Също във вторник, но в 14:00 ч., излиза брой 4 на новинарски блок BURGAS FOOTBALL info”, който съдържа актуални новини и данни за контролите, състояли се през уикенда.

 

Новите видео репортажи ще продължат да излизат и в сряда, когато за 10:00 ч. е „закована“ премиерата на 10 минутен видео репортаж на срещата „Устрем“ /Тънково/ - „Просеник“ (2:2), също с головете и избрани моменти от мача.

 

В Patreon канала на BURGAS FOOTBALL и тази седмица ще излезе вече традиционната рубрика „Кръгът BURGAS FOOTBALL”, която се явява вид футболен навигатор, посочващ всички предстоящи двубои през уикенда.

 

А в събота и неделя по традиция от 18:00 ч. е друг вече наложил се проект - „Футболна събота с BURGAS FOOTBALL” и „Футболна неделя с BURGAS FOOTBALL” - аудио подкаст на живо с информация за всички проведени през уикенда двубои.

 

Достъпът до архивната продукция, съдържаща 21 видео репортажа от регионалните групи, както и всички нови проекти, става чрез регистрация и месечен абонамент на адрес Patreon.com/burgasfootball.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.