Супер трансфер в „Долно Езерово“ !

Младата футболна надежда Радослав Иванов е най-новото попълнение в редиците на „Долно Езерово“.

Техничният халф, който има и страхотен нюх към гола, преди броени дни дебютира неофициално за „Долно Езерово“ в контролата с „Черно море“ /Бс/, която домакините спечелиха с 5:3.

 

Любопитното е, че възпитаниците на Райно Иванов надделяха над своя опонент именно с хеттрик на Радослав Иванов, който по всичко личи, че бързо ще се адаптира към отбора и ще бъде неизменен участник от стартовата единадесеторка и в официалните двубои.

 

Друг интересен факт е, че Радослав Иванов е местно момче, което още повече се харесва на многобройната публика на стадион „Червено знаме“, която уважава всички, но цени много местните кадри.

 

Бивш играч на „Карнобат“ и „Звезденбург“ /Бс/, а до скоро и с възможност да заиграе в „Ямбол“, но в крайна сметка избрал да продължи своята кариера в „Долно Езерово“, това е Радослав Иванов, който, със своите футболни умения, се очаква да бъде един от най-добрите състезатели в „Б“ Областна група Изток.

 

„Приятно съм изненадан, че Радослав Иванов избра нас, вместо да продължи да играе в по-горните групи, каквито възможности е имал. С неговото привличане надграждаме отбора, а трансферните изненади ще продължат.“, сподели мениджърът на „Долно Езерово“ Райно Иванов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.