Георги Калоянов: „Целта е да останем в групата“

Атлетик“ е опитен отбор, а съставът ни е много млад. Имаме и доста момчета, които правят първи стъпки във футбола. Нормално е да се допускат грешки, но аз съм доволен от играта. Имаха желание, бориха се до последно. Според мен, трябват ни още няколко мача и няма да има никакъв проблем.

 

Лошото е, че след като имаше игра с ръка на наш състезател, вместо да отбележим гол, неприятното е, че след това на нас ни вкараха. Това леко стъписа момчетата, но излязохме второто полувреме с идеята да се върнем в мача, имахме и ситуации, но гостите се прибраха, чакаха ни на контраатака.

 

Отборът ни има потенциал. Имаме трима-четирима на по 27-28 години, всичко друго е на 17, 18, 19, 20, 21 г. Това е отборът, имаме и много местни момчета. Ще залагаме изцяло на младите.

 

Целта е ясна – да не изпаднем от групата, да направим един хубав, млад отбор с ядро от местни момчета и след това само да надграждаме.

 

Стартирахме с може би най-добрия отбор в групата („Загорец“). Не стояхме толкова зле, просто много голове от статични положения пропуснахме.

 

За изминалата среща (с „Атлетик“) не мисля, че са ни надиграли с нещо, просто опитът си каза думата, наказаха две наши грешки, а ние не можахме да си отиграем малко по-добре ситуациите. Мисля, че мача беше равностоен.“, каза старши треньора на „Карнобат“ Георги Калоянов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.