Хандбални вести от ХК „Петър Бабев“ /Несебър/

Новият хандбален сезон е в действие, а с него и предизвикателствата пред ХК „Петър Бабев“ /Несебър/.

Възпитаниците на президента и треньора Цветан Стойков и тази година са разпределени в три гарнитури – мъже, момчета до 14 г. и момичета до 12 г.

Любопитно е да се отбележи, че от известно време тренировки провеждат и жените на ХК „Петър Бабев“ /Несебър/.

 

Момчетата до 14 г. първи участваха в турнир тази есен. Преди броени дни те се изправиха в Поморие срещу едноименните домакини и „Фрегата“ /Бс/.

Загубите с 2:23 и 6:12 показват само колко много работа ни очаква, както в атака, така и в защита. Благодарим, че ни подкрепяте. Всички ние се радваме, че стоите зад нас.“, споделят в своята официална страница от ХК „Петър Бабев“ /Несебър/.

 

Идната събота (9-ти ноември) и момичетата до 12 г. ще участват в дебютно за сезона хандбално състезание в Свиленград. Освен домакините, техни опоненти ще бъдат и отборите на "Панагюрище" и "Хасково". 

 

Сега на ход са мъжете. В края на следващата седмица (за повече точност датата е 16-ти ноември) несебърлии ще играят в Бургас срещу отборите на „Труд“ /Труд/, „Академик ТУ“ /Пд/ и „Фрегата“ /Бс/.

И трите срещи се очакват с нетърпение от хандбалните фенове, които ще могат да проследят първи от общо трите турнира в „Б“ група, зона „Тракия“.

Домакин на надпреварата ще бъде спортна зала „Никола Станчев“ в кв. „Меден рудник“, Бургас.

 

Двубоите на ХК „Петър Бабев“ /Несебър/ по програма са както следва:

11:00 ч.: „Академик ТУ“ /Пловдив/ - „Петър Бабев“ /Несебър/

12:20 ч.: „Петър Бабев“ /Несебър/ - „Труд“

15:40 ч.: „Петър Бабев“ /Несебър/ - „Фрегата“ /Бургас/

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.