Успехът за ветераните на „Камено“ е факт, въпреки малшанса при дузпите срещу „Черно море“ /Вн/

Ветераните на „Камено“ записаха историческо постижение, след като играха полуфинал за републиканското първенство, в който срещнаха „моряците“ от „Черно море“ /Варна/.

 

„Звездната“ селекция на мениджъра Димитър Пейчев регистрира нулево равенство в редовното време, а при лотарията на дузпите нямаше шанса да спечели и отпадна от възможността за класиране на финал.

 

 

При 11 метровите наказателни удари „Камено“ отстъпи с 2:3, а попадения реализираха Мирослав Косев и Слави Костенски.

При останалите изстрели Красимир Михалев шутира над вратата, удар на Стоян Ненов накара топката да „оближе“ гредата и излезе в аут, а късметът на Костадин Джамбазов изневери и той насочи топката край вратата.

 

 

 

Въпреки загубата при дузпите, тимът на „Камено“ определено впечатли с изявите си на терена. Пропуските в нападение и добрите намеси на Неделчо Добрев спряха „зелените“ от успех, който видимо заслужаваха, но пък и записаха, защото статистиката показва, че никога ветераните на „Камено“ не са достигали до тази фаза на шампионата.

Разбира се, нагласата сред ръководители и футболисти е само една – за ново участие и през сезон 2021/22.

 

Срещу „Черно море“ /Вн/ с гола се разминаха Костадин Джамбазов, който в началото на втората част насочи добър удар към вратата на гостите, но Добрев хвана топката.

Иван Дончев също отправи коварен изстрел, но кълбото бе избито в корнер от стража на „моряците“.

И далечна тупалка на резервата Мирослав Косев не спомогна за гол в полза на „Камено“ в редовното време.

 

Освен пропуските, футболистите на „Камено“ имаха ситуация през първата част, в която пожелаха дузпа за нарушение срещу Красимир Михалев, каквато обаче не бе свирена.

В статистическата рамка влизат и силните намеси на вратаря Любомир Стефанов, който демонстрира добра форма и безупречни изяви.

 

Двубоят бе излъчван на живо, а показателите дават информация за рекорден интерес към продукция, предавана в реално време от Facebook страницата на BURGAS FOOTBALL .

 

Стартов състав на „Камено“: Любомир Стефанов, Таньо Маджаров, Димитър Белчев, Стоян Ненов, Павел Георгиев, Слави Костенски, Димитър Пейчев, Красимир Михалев, Иван Дончев, Костадин Джамбазов, Димо Стамболиев

 

Влезли в игра резерви: Мирослав Косев, Маргарит Маргаритов, Любко Жеков, Милен Георгиев, Христо Бургазлиев

 

Неизползвани резерви: Георги Желев, Христо Цаков, Ивайло Нейчев

 

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.