Теодор Иванов с директен въпрос: Ще има ли мъжки футбол в Карнобат след 3 юни?

„Натрупа се доста напрежение в последния месец. Това се отрази на качеството на играта. Първото полувреме наистина играхме под напрежение, но през второто си взехме поуки и нещата тръгнаха в правилната посока.

 

Аз и друг път съм казвал, че ще играем на предела на възможностите ни. Ние сме един млад отбор, който с отбори от нашата „черга“ много трудно се адаптира.

 

На практика за нас шампионатът е приключил, малко дори го доиграваме.“, коментира президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов след шампионатната победа с 3:1 над „Сокол“ /Марково/.

 

По повод появилите се в социалните мрежи критични коментари към представянето на отбора напоследък, президентът Теодор Иванов сподели:

 

„На 3 юни има събрание. Каквото има да казват, да заповядат и да го кажат. Мисля, че сме големи хора и няма какво да си говорим по форуми и интервюта. Там е мястото, където се вземат решенията.

Апелирам добре да се помисли кой ще е следващият председател на отбора, защото датата наближава, а не чувам никаква подготовка и активност за избиране на нов председател.

Моят мандат изтича. Трябва да се вземе решение – какво ще се прави от 3 юни нататък, дали ще има мъжки футбол.

 

Задавам директно въпроса: Ще има ли мъжки футбол, и ако има, новият председател дали ще има пълна подкрепа ?

 

Аз не виждам кой би се хванал с тази длъжност, ако няма подкрепа от общо събрание, от феновете, ако само ще се търсят кусурите му.

 

Много важни неща има да се решават през този месец.“

 

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.