Теодор Иванов: „Най-доброто от „Карнобат“ ще го видим през втория полусезон“

  „Със сигурност това не е на-доброто от „Карнобат“. Най-доброто ще го видим през втория полусезон, но това е най-правилно изиграният мач, за което поздравявам нашите футболисти. Такъв отбор като „Димитровград“ трябваше да бъде победен с малко повече тактика и хитрост.

Естествено, че индивидуалните качества на всеки един от футболистите се проявиха по най-добрия начин.“, коментира след победата с 2:0 над „Димитровград“ президентът на карнобатлии Теодор Иванов.

 

Той допълни още:

„Както казах в началото, на нашия отбор липсва опит. Виждате, че от мач на мач започваме да го придобиваме, а когато сме събрани целият състав, можем да нямаме проблеми поне с отборите от нашата черга.

 

Като селекция със сигурност ще има надграждане. Дори само с тези момчета да останем, виждате какъв потенциал имат. Повечето са на 17-18 години и предстои да се развиват. Аз съм спокоен и мисля, че ако успеем да задържим отбора в близките две-три години, можем да бъдем и фактор в групата.

 

Наистина, този процес беше много болезнен, той все още е, понеже това всичко е плод на младостта.

Една смяна на поколенията се отразява и при далеч по-големи отбори, пък камо ли при нас в „Карнобат“.

 

 

Най-важното е, че след тези слаби игри и лоши резултати, момчетата успяха да се съвземат и да покажат своите възможности.

Факторът домакиниство при нас е препъникамък, заради много взискателната ни публика и момчетата, естествено, че се притесняват и не всеки път могат да покажат възможностите си, докато навън играят по-освободено и нещата се получават. Даже при гостуванията играем много по-добре.

Нека и публиката да си вземе поука и да се държи малко по-възпитано с нашите юноши специално, защото, за да искаме нещо да правим, трябва да имаме някакво взаимно уважение, не само да псуваме като хамали.

 

Поздравявам момчетата за последната среща, като им пожелавам една успешна зимна почивка. Нека с тази игра и този дух, през втория полусезон да затвърдим тези последни впечатления, които оставихме.“

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.