Талантите от U16 на „Карнобат“ взеха категорична победа в Пловдив, вече са втори

Юношите младша възраст на „Карнобат“, участващи в Зоналното първенство при U16, успяха да извоюват огромен успех, надделявайки с 5:1 като гости в Пловдив срещу „Пълдин“.

 

„Момчетата изиграха един от най-силните си мачове в групата, което е радващо, защото с всеки изминал мач показваме постоянство в играта си, допускаме все по-малко грешки в защита и успяваме да реализираме голяма част от положенията си в нападение. Това се дължи на сърцатата им игра и желанието, с което се подготвят за всеки следващ мач. Само така ще постигнем целите, които сме си поставили, а именно да оставим добро впечатление с участието си в тази група и да се подготвим за най-важната крачка за един футболист - преминаването му от юношеския футбол към мъжкия футбол. Благодарности отново и към нашия президент Теодор Иванов, който всеки мач е неотлъчно до отбора, дори когато гостуваме.“, сподели за "Регион Карнобат" на VHMEDIA.BG наставникът Георги Неделчев.

 

Той допълни още, че част от момчетата са провели подготовка с мъжкия отбор, което дава положителни резултати при тяхното развитие.

 

Попаденията в изминалата среща за „Карнобат“ бяха дело на Ненко Петров /два гола/, Александър Велев, Хайри Саралиев и Щерю Чилингиров.

 

Във временното класиране талантливите юноши на „Карнобат“ вече заемат престижното 2-ро място във временното класиране с актив от 13 точки.

 

Следващият двубой за карнобатлии е на 12-ти октомври, събота, отново в Пловдив, този път срещу тима на „Лидер“.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.