Статистика и видео репортажи - 2 в 1

15 видео репортажа на срещи от регионалните групи и актуална статистика на класациите за голмайстор на „А“ регионална група и най-добре представили се състезатели в същата дивизия представя BURGAS FOOTBALL в Patreon.com/burgasfootball.

 

Статистиката включва всички реализирани попадения за първите 8 кръга на „А“ регионална група, където лидер по брой попадения е Росен Павлов от „Бургас спорт“ с 9 попадения.

В другата класация – за „Най-добрите 11 в „А“ регионална група“ , водач след 4 кръга е Георги Янев от „Черноморски спортист“ /Обзор/ с 30 т., следван от Емил Гетов от „Свети Никола“ /Бс/ - с 29 т., Пламен Компански от „Бургас спорт“ - с 27 т., Синан Кьоров от „Бяла река“ /Зайчар/ - 27 т. и много други.

 

Последният от предложените от BURGAS FOOTBALL видео репортажи в платформата на Patreon е от срещата „Каблешково 2018“ - „Ветрен“ (2:4), състояла се през пролетта на 2019 г.

Всички останали видео продукции са от изминалата есен, като включват финалната среща от Коледен турнир по мини футбол в Несебър и двубои от мъжките първенства в регионалните групи.

Patreon.com/burgasfootball

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.