Първенците в Областните групи са известни неофициално, отложени мачове няма да се играят

На свое редовно заседание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз утвърди решенията от последните 5 заседания на Бюрото на ИК и обсъди вариантите за довършване на първенствата от системата на БФС за сезон 2019/2020 г. По предложение на президента на Аматьорската футболна лига Румeн Вълков, бяха приети няколко важни решения, включително временните класирания в Четвърта лига (Областни първенства) да бъдат обявени за крайни към момента на въвеждането на извънредно положение, освен в Областните първенства, в които при тези условия не може да бъде определен първенец, а ще бъде насрочен бараж.

 

VHMEDIA.BG се свърза с ОС на БФС – Бургас, но разбра, че предстои до няколко дни да бъде обявено окончателно решение за крайните класирания в Областните групи при мъжете.

 

Припомняме, че в „А“ Областна група водач в таблицата е „Звезденбург“ /Бургас/, в „Б“ Областна група – Изток лидерската позиция оглавява „Устрем“ /Тънково/, а в „Б“ Областна група – Център първи е „Черно море“ /Бс/, според класиранията в Bulgarian-football.com.

 

„Отложените срещи от есенния полусезон не се броят. Първият полусезон е приключил с края на календарната година. Така е по наредба.“, съобщиха от ОС на БФС.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.