Първа шампионатна загуба за ФК „Бургас футбол“

ФК „Бургас футбол“ допусна загуба с 2:4 от „Олимп 2015“ /Гюльовца/, в мач от 2-ри кръг на Втора лига „Вамбос“.

 

Тимът на сайта Burgasfootball.com остана верен на своя стил от последните няколко мача, като и този път не игра на необходимото ниво, с което ясно и категорично да покаже, че иска и може да постигне трите точки.

 

Първата част приключи при 2:0 за „Олимп 2015”, а проблясъците в играта на ФК „Бургас футбол“ бяха като светлина в тунел от насрещно движещ се влак.

 

Така, явно не случайно, след почивката символичните домакини /по програма/ от „Олимп 2015“ вкараха 3 гола, с които на практика си решиха мача.

 

Въпреки това, за протокола, ФК „Бургас футбол“ стигна до два утешителни гола чрез Виктор Христов и Диян Колев.

 

Вместо да се добере до равенство, ФК „Бургас футбол“ допусна четвърти гол в своята врата, с което във втори пореден мач не успя да спечели, след като преди седмица звърши „Х“.

 

Въпреки неубедителните игри, ФК „Бургас футбол“ може да се похвали с това, че играч на отбора, Диян Колев, бе избран за най-добре представил се футболист при изиграните срещи от 1-ви кръг в шампионата. Хасан Мехмед пък попадна в идеалния отбор на организаторите за 2-ри кръг.

 

Следващата шампионатна среща на ФК „Бургас футбол“ е след две седмици, тъй като по програма отборът почива в 3-ти кръг. През това време ФК „Бургас футбол“ ще проведе контрола с отбор от играещите на стандартен терен в „А“ Областна група.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.