Пълен феърплей и равенство от „Черно море“ /Бс/ и „Атлетик“ /Каблешково/ в контрола

Новаците в „А“ Областна група „Черно море“ /Бс/ и „Атлетик“ /Каблешково/ регистрираха контрола за пример, в която без напрежение и излишни доказвания направиха един приличен мач, в който си размениха по един гол за крайното 1:1.

 

Рашко Джамбазов откри рано за домакините.

В 3-та минута той бе точен при далечно центриране на капитана Петьо Петров, като нахлу в пеналта на „Атлетик“, където предоля вратаря Иванов за 1:0.

 

Равенството възстанови Вилен Гегамян, който в 57-ма минута се възползва от недобре избита топка от вратаря на „Черно море“ Михалев и с глава отбеляза за 1:1.

 

Контролата бе повод за неофициален дебют за няколко момчета от двата отбора, които играха за първи път с една от двете фланелки, но тепърва щабовете на „Черно море“ /Бс/ и „Атлетик“ /Каблешково/ тепърва ще преценят кои играчи биха се вписали в тимовите протоколи за новия сезон в „А“ Областна група.

 

Следващата проверка на „Черно море“ /Бс/ е на 16-ти август, неделя, и е свързана с визита на „Странджа Агрокорн“ /Средец/. Очаква се по същото време „Атлетик“ /Каблешково/ да срещне „Ахелой“ в контрола.

 

Очаквайте пълен видео запис от най-любопитната контрола през уикенда !

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.