Пропусната дузпа и червени картони на „Равнец“ - „Свети Влас“ (0:2)

„Свети Влас“ изкова ценен успех с 2:0 като гост на „Равнец“, в двубой от 7-ми кръг на „Б“ Областна група Изток. Възпитаниците на старшията Станимир Стоянов спечелиха трите точки след голове на Диян Колев и Мирослав Добрев.

Двата отбора приключиха срещата с по 10 състезатели, след като с червени картони от игра бяха отстранени Николай Вълчев от „Равнец“ и Петър Бакалов от „Свети Влас“.

Острието на домакините Иван Ангелов изтърва дузпа.

 

„Стана здрав мач, но не ни се получи играта. Момчетата от „Свети Влас“ имаха две-три положения и си ги вкараха. И ние имахме, дори пропуснахме дузпа чрез Иван Ангелов. Държа да отбележа, че съдийството бе перфектно.“, сподели за „БУРГАС ФУТБОЛ +“ на VHMEDIA.BG Димитър Радев, мениджър на „Равнец“, чийто отбор в 6-ти пореден мач не успява да запише победа.

 

„Получи се много здрав мач на тежък терен. Много единоборства с два червени картона и много жълти. Искам да благодаря на момчетата за характера, който показахме, още повече, че с човек по-малко успяхме да отбележим гол.

Домакините пропуснаха и дузпа, преди да вкараме втори гол. Благодаря и за съдийството. Въпреки многото картони, бяха перфектни.“, заяви Станимир Стоянов, старши треньор на „Свети Влас“.

 


В следващата си среща „Равнец“ ще гостува на „Устрем“ /Тънково/, а „Свети Влас“ ще бъде домакин на „Бургас спорт“ /Бс/. И двата мача са в Равда от 14:30 ч., съответно в събота и неделя.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.