Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов: „Трябва да има промени, да дойдат нови хора, с нови идеи и виждания“

„Първо, искам да поздравя отбора на „Локомотив“ /Пловдив/. Това е бъдещето – това, което правят „Локомотив“, това, което правят „Берое“, това, което правим ние до края на сезона.

 

Бъдещето е в младите. Тази група отдавна трябваше да бъде младежка и да играят само млади момчета, които с желание да пробият в по-горни групи, защото, аз на практика съм казвал, че в тази група идват футболисти от „А“ и „Б“ група и се обезмисля всичко.
 

Само адмирации. Много добър отбор с много добър специалист.“, посочи президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов след равенството 2:2 с „Локомотив II” /Пд/, в мач от 33-ти кръг на Югоизточна Трета лига.

 

„Нищо не сме спечелили, докато мача не е завършил. По същият начин бяхме и срещу „Асеновец“ - допуснахме голове в 92-ра и 95-та минута.
Футболът се играе 90 минути. Поздравявам и нашите момчета за старанието, с оглед на противника.
 


Ще се повторя, но за мен „Локомотив“ е много, много стойностен отбор. Да не се заблуждаваме, че като са млади, не са добри. Много силна школа.

Имахме възможността да ги победим, но не успяхме, стана зрелище и публиката остана доволна.
Дано да има повече такива мачове, защото това връща публиката по стадионите.

 По принцип никога не съжалявам за минали работи, но единствено сега съжалявам, че тази промяна, тази смяна на поколенията, не я направихме по-рано. Това трябваше да се случи преди 2-3 години и сега щяхме да имаме боеспособен отбор, въпреки че сега пак имаме отбор, който, ако се съхрани, догодина ще бъде 10 места напред, да не кажа и повече.

Болезнена е тази смяна на поколенията, но е жизненоважна за футбола, навсякъде, не само при нас.Ние сме най-обикновен клуб, където наистина трябва да има промени, за да дойдат нови хора, с нови идеи и виждания. Аз не мисля, че има някаква драма.

 Мога да кажа едно огромно благодаря към Георги Калоянов, защото, ако го нямаше, нямаше да го има този отбор – за известие на специалистите да го кажа.Адмирации за това, което направи като израстване - от футболист до този момент, в който има лиценз А и кара НСА. Това е един човек, който иска да се развива и да прилага новите методики на работа.

 

Брояха ни за изпадащ отбор. Бяха ни преписали 15-20 точки, ние спечелихме 31, което е преизпълняване на плана за тази група. Пожелавам му да продължи да се развива като треньор. Оставам с много добри впечатления от него.“, коментира Теодор Иванов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.