Похвална инициатива в Айтос: „Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда“

Благотворителна инициатива „Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда“ ще се проведе в Айтос, научи „Регион Айтос“ на VHMEDIA.BG.

 

“Включи се на 21-ви декември, като закупиш хранителни продукти и ги подариш на пенсионер в нужда. Самоорганизирай се и изненадай своя избран човек за Коледа, като го дариш с усмивка и топла вечеря за светлия празник !

В случай, че не познаваш нуждаещ се пенсионер или нямаш възможност да го посетиш лично, ние имаме резервен план за теб !“, това четем в посланието на организаторите, което личи по разлепените из Айтос афиши.

 

Организаторите приканват всички граждани с добри сърца да се включат в събитието, което включва и благотворителен концерт, който ще се проведе на 13-ти декември, петък, от 17:30 ч. в салона на НЧ „Васил Левски“.

Участие в него ще вземат популярните изпълнители F.O. & Peeva и Vessou.

 

“Смисълът на съществуването ни не е в това колко имаме, а колко сме готови да дадем!“ и Обединени сме силни и ще върнем надеждата на нашите възрастни съграждани !“ - това са слоганите на кампанията „Бъди Човек“, която се провежда и в други градове на страната.

 

Контакт с организаторите на „Бъди Човек“ - Айтос може да бъде осъществен чрез едноименната Facebook страница.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.