Нов формат новини в ново предаване за регионален футбол

Ново новинарско предложение има BURGAS FOOTBALL. Това е мултимедиен новинарски блок с названието „BURGAS FOOTBALL info”, който ще излиза всеки вторник от 19:00 ч. в платформата на Patreon.

 

На адрес Patreon.com/burgasfootball последователите на BURGAS FOOTBALL ще бъдат запознавани всяка седмица с акуталните новости в аматьорския футбол в региона.

 

Изданието дебютира в сравнително стегнат вид – информационен 4-5 минутен бюлетин, като се стреми да влезе именно в новинарските норми, но пък идеята за удвояване времетраенето с още повече новини е на дневен ред при видим интерес.

 

Новинарският блок ще бъде факт в месеците без активни първенства в регионалните групи, а същевременно ще ползва ролята на заместител на други мултимедийни проекти, които бяха посрещнати одобрително от последователите на BURGAS FOOTBALL в Patreonсъботно-неделните включвания на живо с информация за приключилите двубои и „Кръгът BURGAS FOOTBALL”. Тяхното завръщане в платформата ще е малко след средата на февруари, когато стартират официалните двубои в „А“ регионална група.

 

Същевременно се работи активно по втората версия на предаването „100 % BURGAS FOOTBALL”, в което са превдидени много и специални гост-участници, които със сигурност ще бъдат приятна изненада за нашите последователи.

 

А ето и анонси на новините, които предлага „BURGAS FOOTBALL info”, брой 1:

 

Новините в брой 1:

ФУТБОЛНАТА ПРОЛЕТ В РЕГИОНА СЕ ПОДНОВЯВА СЛЕД МЕСЕЦ

 

„БЯЛА РЕКА“ /ЗАЙЧАР/ ПРИВЛЕЧЕ БИВШ ЮНОШЕСКИ НАЦИОНАЛ

 

„ДОЛНО ЕЗЕРОВО“ ТРИУМФИРА ПРЕЗ ФУТБОЛНАТА ПАУЗА

 

„АТЛЕТИК“ /КАБЛЕШКОВО/ С КЛУБНИ СУВЕНИРИ И ПЪРВА КОНТРОЛА

 

ТРИМА КЛЮЧОВИ ИГРАЧИ СЕ ЗАВРЪЩАТ В „УСТРЕМ“ /ТЪНКОВО/

 

„СВЕТИ ВЛАС“ С ПЪРВИ ЗИМЕН ТРАНСФЕР И ПО-ВИСОКИ ЦЕЛИ

 

Достъпът до дебютното издание става чрез регистрация и месечен абонамент на адрес Patreon.com/burgasfootball

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.