Несебър отново ще е столица на хандбала през лятото

Анонс за предстоящо 3-то издание на отворен турнир по плажен хандбал „Несебър бийч къп“ споделиха от ХК „Петър Бабев“ /Несебър/.

 

В предходните две години престижната надпревара събра на едно място елита на хандбалната игра от България, а гостуващи отбори от чужбина дадоха огромен заряд и популяризация на атрактивната игра.

 

Не на последно място трябва да се подчертае и огромното признание и уважение, които получи сравнително младият отбор на Несебър, който е домакин на състезанието.

 

Шампионът на „Б“ хандбална група за сезон 2019/2020 информира, че за втора година ще приеме и финалните двубои по хандбал в турнира за Купата на България.

 

 

Несебър бийч къп“ ще противопостави мъже, жени, юноши и девойки, а периодът на провеждане е планиран за началото на месец юни на плажната ивица пред „Кико бийч бар“.

 

Записването ще става в специализиран интернет сайт, който е в процес на изграждане.

 

Припомняме, че на 6-ти февруари (събота) ХК „Петър Бабев“ ще бъде домакин на 1/8 финален мач от турнира за Купата на България срещу „Асти“ /Хасково/. Двубоят е от 14:00 ч. в спортна зала „Младост“, Бургас.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.