Класика за „Черноморски спортист“ и достойно представяне на „Устрем“ в общинско дерби

Неделният следобед на стадиона в Обзор даде възможност на „Черноморски спортист“ да запише класическа победа с 3:0 над младия и перспективен отбор на „Устрем“ /Тънково/, в среща от 11-ти кръг на "А" регионална група.

Дербито на община Несебър впечатли с коректност и добра игра от двете страни, а първата част завърши без гол.

 

През второ полувреме, в 51-ва минута, при едно центриране пред вратата на тънковлии Данаел Костадинов неволно изпрати топката в своята врата за 1:0.

 

В 57-ма минута Борислав Иванов засече подаване на Георги Димов за 2:0.

 

След още 4 минути падна и последното попадение в мача, когато Никита Кара остана непокрит в пеналта на „Устрем“ и оползотвори подаване на Борислав Иванов за 3:0.

 

Победата остави „Черноморски спортист“ /Обзор/ на 2-ро място във временно класиране, вече с актив от 22 т., колкото има и „Камено“. Преди седмица двата отбора завършиха 1:1 в Камено.

 

Надградената селекция, добрите игри и резултати заслужено дават престижно място на в „Черноморски спортист“ в класирането на бургаската четвърта дивизия. Това е и атестат, че наставникът Искрен Пенчев дава правилните указания, с които възпитаниците му трупат все по-голям точков актив.

 

„Устрем“ /Тънково/ заема 9-то място в таблицата, а въпреки загубата, момчетата на Милчо Янчев показаха потенциал, който със сигурност тепърва ще разгръщат.

 

Не са случайни и извоюваните 13 точки до момента, които дават възможност на „Устрем“ да фигурира в „златната“ среда на класирането и доброто за нов отбор в групата 9-то място. Коравите мачове за „Устрем“ обаче предстоят, а футболистите от Тънково не показват с нищо, че се плашат от трудности.

 

Следващата среща на "Черноморски спортист" е срещу "Бургас спорт", а "Устрем" /Тънково/ ще се изправи срещу "Балкан" /Планиница/.

 

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.