Извънредно ! Спрени са всички официални двубои от първенствата

Във връзка с обстановката в страната и решенията на Министъра на здравеопазването, в следствие на писмо № I-5-128 от 9.03.2020 г. на Антон Попов, зам.-изпълнителен директор на БФС, бе решено:

Всички администрирани от ЗС на БФС - Пловдив срещи се отлагат до второ нареждане, съобразно ситуацията в страната и решенията на Националния оперативен щаб.

 

Това важи за мачовете в Трета лига - Югоизточна група, "А" и "Б" областните групи за мъже, зоналните групи за деца и юноши, областните групи за деца и юноши, групите във Футбол 5, Футбол 7 и Футбол 9, женския футбол, срещите по футзал, ученическите първенства и др.

 

След отпадане на забраната за провеждане на футболни срещи, първенствата ще продължат според предварително обявените програми, а отложените кръгове ще се изиграят след последните по програма кръгове или за тях ще се търсят допълнителни възможности за вмъкване в предварително обявените програми.

 

Информацията бе потвърдена и от ОС на БФС, които бяха категорични, че освен планираните срещи от 12-ти кръг на "А" Областна група, няма да се проведат и отложените срещи "Черноморец" /Несебър/ - "Бургас спорт" /Бс/ и "Манолич" - "Атлетик" /Каблешково/.

 

Източник: ЗС на БФС – Пловдив

Снимка: Pixabay.com

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.