Започна изграждане на стадион в Карагеоргиево

От известно време в айтоското село Карагеоргиево върви изграждане на нова база за футболни срещи, която ще се изполва от състезателите на „Алтай“.

 

Днешният ден предложи няколко включвания на живо във Facebook от кмета на Карагеоргиево Метин Латифов, който инспектира как протичат работните действия.

 

В момента мястото се заравнява, а на терен освен работници, има камиони и багери.

 

Любопитното е, че изграждането на спортната база се наблюдава и от футболни фенове, които идват и с нетърпение разпитват работниците за бъдещата дата на откриването на спортното съоръжение.

 

Както е известно, футболистите на „Алтай“ през годините домакинстваха в Пирне и Айтос, а в последните месеци играеха мачовете си в Руен.

 

В момента кметът Латифов, който е уважавана спортна фигура (бивш състезател по борба и екс-футболист), прави всичко възможно, за да дойде по-скоро денят, в който в Карагеоргиево отново да се играе футбол.

 

Така ще се постигнат три цели - „Алтай“ ще има собствен футболен дом, феновете ще подкрепят своя любим отбор в населеното си място, а младежите, които никак не са малко, ще има възможност дори да тренират.

 

А защо пък един ден да не се стигне и до създаването на детско-юношеска формация, която да прославя Карагеоргиево ?

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.