Достойно представяне за ФК „Бургас футбол“ в Коледния турнир на Община Бургас

ФК „Бургас футбол“ приключи тазгодишното си участие на Коледния турнир на Община Бургас с класиране в Топ 8, след като в четвъртфинална среща отстъпи с 0:4 срещу шампиона в надпреварата „Мон крис“.

В груповата фаза ФК „Бургас футбол“ записа две победи и една загуба.

 

Началото бе дадено с убедителен успех с 4:0 срещу „Бургас бус“, след това дойде победа с 3:1 над „Делтум 2012“. В третата среща, която бе протоколна, ФК „Бургас футбол (който вече се бе класирал за елиминациите и игра без мотивация и с множество контузени състезатели) бе разгромен с 0:10 от „Долно Езерово“.

 

„Отправям специални благодарности към Община Бургас за поканата за участие в най-реномираната надпревара. За 6-ти път бяхме сред най-добрите отбори и футболисти в региона, което е повече от престиж. Резултатите са логични, а класирането е напълно очаквано, но определено от мен като таван за отбора, тъй като през цялото време бяхме с една-две резерви, което за такъв мащабен турнир е твърде малко. Моята лична цел бе да излезем от групата, което се и случи.

Спрямо предходното ни участие, когато завършихме 4-ти, държа да подчертая, че сме се разделили с 16 играчи през изминаващата 2019-та година, а на техни места сме взели двама-трима нови състезатели. Няма как с 8 човека отбор да искам нещо повече от това, което постигнахме днес, а именно класиране в Топ 8.

Поздравявам шампионите от „Мон крис“, с които направихме много хубав и коректен мач.“, заяви мениджърът на ФК „Бургас футбол“ Виктор Христов.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.