Документален прогрес за „Устрем“ и обединение за широка подкрепа в Тънково

„Устрем“ /Тънково/ вече е временен член на БФС, а до края на годината, когато се очаква да се проведе конгрес за избор на нов президент на футболната централа, клубът трябва да стане редовен член.

 

Документалният прогрес за тънковлии продължава и с активна работа за регистрация в ММС (Министерство на младежта и спорта).

 

„Вече имаме и споразумение със Сдруждение с нестопанска цел „Контролен граждански блок“ за взаимопомощ за стадиона в Тънково и финансова подкрепа.

Открита бе дарителска сметка, инициирана от фенове чрез кутии в селото по търговски обекти (магазини и заведения).

 

За да изглеждаме конкурентноспособни на терена и организирани, е важно и извън него да сме такива, както досега опитвахме. Ще е трудно, предвид по-горното ниво във футбола, което изкачихме, заслужено или не, но и заради пандемията. Това пък ни сплоти цялото село, което е похвално за Тънково, не за „Устрем“, а за Тънково. Всички вече гледаме в една посока и се подкрепяме безрезервно. Местната власт ни подкрепя също неимоверно много в лицето на Златин Георгиев, кмет на Тънково. За сега всичко върви повече от добре.“, сподели за VHMEDIA.BG президентът и мениджър на „Устрем“ /Тънково/ Милчо Янчев.

 

В клуба вече работят по лятната селекция, която на този етап включва две нови и млади попълнения, чиито имена на този етап остават в сянка.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.