Димитър Радев: „В трети мач съдиите са против нас. Разочарован съм!“

"За нас е чиста загуба тази точка срещу „Ахелой“, защото бяхме по-добри на терена. Получи се много здрав мач за тази група. Единоборствата бяха в рамките на позволеното, нямаше груби влизания. Съжлаяваме, че загубихме още две точки. Не си вкарахме положенията, имаше и друг фактор, който е ясен.

 

Все още нямаме победа. Надявам се в следващият кръг да я постигнем, но като гледам съдийството, трудно ще стане. Това е трети мач, в който съдиите са против нас. Вече за трети или четвърти път ни изпращат този главен съдия. Едно, че даваме много пари за пътни от Карнобат, друго, че за пореден мач подпира противниковия отбор. Не ми е приятно да го кажа, но това е самата истина.

 

Играем и срещу съдиите, като се започне от първата ни среща с „Бургас спорт“, след това и с „Ветрен“, а днес (б.р. вчера) беше капакът. Не съм очаквал толкова слабо съдийство. Жалко, че съдията свири в „А“ група. Много тъжно за българския футбол. Много съм разочарован, не само за себе си, но и за момчетата, че всеки си е отделил от времето, за да дойде да разпусне.“, сподели за „БУРГАС ФУТБОЛ +“ на VHMEDIA.BG мениджърът на „Равнец“ Димитър Радев след равенството с „Ахелой“ (1:1), в среща от 3-ти кръг на „Б“ Областна група Изток.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.