Двама местни състезатели се завърнаха в „Несебър“

Стоян Вълчев и Димитър Кръстев се завръщат в „Несебър“. Двамата започнаха подготовка с „делфините“ вчера, редом с още две нови попълнения – Георги Танев от „Карнобат“ и Калоян Стоянджов от „Поморие“.

За последно Димитър Кръстев бележеше голове за „Черноморец“ /Несебър/, докато Стоян Вълчев пропусна да се изяви по футболните терени през последната календарна година, поради продължително лечение на контузия. И двамата са продукт на школата на „Несебър“.

 

„Ще търсим утвърждаване и изкачване в класирането. В същото време ще се стремим да обиграем още повече младите момчета, да ги развием и покажат повече от качествата си. Смятам, че като класиране и точков актив ще сме по-добре през пролетта.

Напуснаха ни Гроздан Иванов и Станимир Баев. Ядрото е непроменено. Селекцията е отворена на този етап“, заяви наставникът Васил Банов.

 

Зимната подготовка на несебърлии ще протече изцяло в домашни условия. Първата предсезонна контрола на „Несебър“ ще бъде на 29-ти януари срещу „Созопол“. Търси се проверка и за няколко дни по-рано – 25-ти януари.

 

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.