В „Банево“ са разочаровани от съдийството срещу „Черноморец“ /Нс/

За първи път от стъпването си на футболната карта от „Банево“ съобщават с горчивината впечатленията си от съдийството в дадена среща.

 

Разочарованието си от клубната управа споделиха след загубата с 3:4 от „Черноморец“ /Нс/, в среща от 8-ми кръг на „Б“ регионална група Изток.

 

„Имаме 5-6 момчета, които отказват да играят. Все пак ние не разполагаме с 25 човека отбор. Когато тези момчета наведат глави в съблекалнията и попитат „Защо ни отрязаха ?, Защо ни взеха мача ?, ние трябва да застанем зад тях. Имаме сериозно възражение срещу главния съдия в изминалата среша. В 92-ра минута свириха дузпа срещу нас, може и да е имало. В последната атака, в 93-та минута, топката е в центъра, подава се от един играч към друг от противниците, хваща се с ръка, идва съдията и му дава жълт картон. Това не е ли обратен фаул ?

Оставаме с впечатление, че на определени стадиони съдиите ги е страх да свирят реално, обективно, а на други места, където знаят, че никой няма да им каже нищо, просто правят безобразия. Не намесваме страничниците съдии. Не намесваме „Черноморец“ /Нс/, които са изключителни джентълмени. Такива отбори като тях трябва да има. Всеки греши, сигурно е трудно да се намерят съдии. Критика лесно се прави, изграждането е трудно, сигурно и на БФС им е трудно, но има хора, които не знаят правилата. Голяма част от съдиите не знаят правилата. Не сме отбор, който мрънка срещу съдиите, но трябва да защитим момчетата. Не се борим за шампионска титла, искаме да играем футбол, да даваме път и на момчета от Банево, но искаме и реално съдийство, което да не ни демотивира в желанието ни да участваме всеки уикенд по стадионите в региона.“, съобщиха от клубното ръководство на „Банево“.

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.