БК „Несебър“ с победа и променливи изяви срещу БК „Берое“

Момчетата до 14 г. от баскетболен клуб „Несебър“ спечелиха с резултат 66:34 срещу връстниците си от „Берое“, в мач 23 от Източна елитна група, видя екип на VHMEDIA.BG.

Възпитаниците на треньора Стойчо Кукучев показаха изключително силно представяне в първите 10 минути на срещата, когато с лекота поведоха с 40:4.

 

Последвалите изяви на несебърлии видимо силно разочароваха наставника Стойчо Кукучев, който неколкоратно отправи забележки към своите възпитаници, при това закономерно.

 

Във втората част БК „Несебър“ отстъпи с 8:12, в третата загуби с 6:9, а в четвъртата домакините, които поради липса на зала в Несебър (преди няколко седмици в Несебър е направена първа копка за изграждане на спортна зала, която се очаква да бъде построена в рамките на Градския стадион) играят в бургаската „Бойчо Брънзов“, успяха да надделят с едва 3 точки разлика – 12:9.

 

Така променливите изяви на несебърските въпитаници показаха, че те могат много, стига да показват постоянство в изявите си, с което да прогресират в баскетболната игра, а редом с това да носят и още бъдещи успехи за община Несебър.

Гледайте пълен запис на срещата БК „Несебър“ - БК „Берое“ (66:34)

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.