ХК „Петър Бабев“ - Несебър с обръщение към всички приятели

Клубното ръководство на хандбален клуб „Петър Бабев“ - Несебър изпрати обръщение до новинарските панели „Регион Несебър“ и „Лидери и шампиони“ на VHMEDIA.BG, което публикуваме без редакторска намеса.

"Изминалата 2019 година беше пълна с трудности и емоции...

 

Първи състезания след голямата хандбална пауза за града. Близо 8 години без хандбал в Несебър, а любимият ни спорт съществува в общината от 1964 година благодарение на г-н Петър Бабев (поклон). Сега по стъпките на възстановяването: имаме детски (момичета и момчета), мъжки и женски отбори.

 

 

Първи турнир и то по плажен хандбал. На тази сцена не сме стъпвали до сега. Идеята за “Несебър Бийч Къп” е още по-голяма. С желание и труд това събитие ще бъде едно от големите в Европа.

 

Развиваме се в правилната посока. Има още изненади, които сме подготвили във времето. Затова благодарим на всички Вас, които сте неотлъчно с нас и ни подкрепяте.

 

Благодарим на последователите ни, които надявам се радваме и ще радваме занапред. Благодарим на хората (спонсори, кмет и общински съвет, федерация и министерство), за финансовата подкрепа, която ни оказвате, за да преследваме и изпълняваме целите си. Благодарим за доброто сътрудничество с Национална Спортна Академия “Васил Левски”, с което ръководство се надяваме да продължим и занапред. Благодарим на състезателите ни, които дават всичко от себе си, за да радват всички Вас, любителите на този спорт.

 

На Бъдни Вечер, срещу Коледа и предстоящата Нова 2020 година, желаем да пожелаем на нас и на Вас:

Да бъдем здрави, да бъдем изпълнени с щастие, да бъдем смирени, и нека имаме късмет, за да може с труд да постигаме успехите си!! Нека 2020 бъде по-добра от предходната и заедно да градим едно положително бъдеще!!"

Коментарите са на публикуващите ги. Екипът на VHmedia.bg не носи отговорност за тяхното съдържание.